Při objednávce nad 6.000,- Kč obdržíte dárek zdarma.

Řezbářský nůž Kishin 50 mm Kanetsune

Japonský nůž na vyřezávání dřeva Kishin z oceli SK-5 Tsuke Hagane HRC 60-61, jednostranně broušený s rukojetí z třešňového dřeva. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 50 mm.

Gravírování ?
Dostupnost ✅ Skladem
Kód: KNTN-KB-611
379 Kč
Řezbářský nůž Kishin 50 mm Kanetsune
Při objednávce nad 6.000,- Kč obdržíte dárek zdarma.

Japonský řezbářský nůž Kishin

Jednostranně broušený japonský nůž Kiridashi je ostrý nůž nejen na vyřezávání do dřeva. Snadno zastane práci jako u nás dobře známý "kobercák". Je vyrobený z uhlíkové oceli SK-5 s jednoduchou fazetovou brusnou úpravou.

Rukojeť a pouzdro jsou z třešňového dřeva speciálně vyrobeného tak, aby dobře padly do ruky. Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce.

Parametry nože:

Celková délka: 192 mm
Délka ostří: 50 mm
Délka rukojeti: 95 mm
Hmotnost: 57 g

#ShowMore#

Upozornění: Ocel SK-5 není nerezová. Po použití nůž opláchněte, osušte a ošetřete olejem. Může vniknout koroze, nebo skvrny na čepeli.

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože z produkce Kanetsune Seki (JAPAN)
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.057 kg
EAN: 4956856716113
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 0-100 mm
výroba: Japonsko

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Je vám již 18 let?

 

Tento e‑shop obsahuje sortiment určený pouze pro dospělé.