Nůž Sushikiri 240mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Japonský kuchařský nůž Sushikiri ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie a bolsterem z bůvolího rohu. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 240 mm.
Japonský nůž Sushikiri z japonské série Kanetsune G-Series
Extrémně ostrý japonský nůž Sushikiri ze série Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Sushikiri znamená v japonštině kráječ sushi. Dlouhá symetricky zakřivená čepel je navržena tak, aby nakrájela sushi rolky a battera sushi na jeden valivý plátek, aniž by je rozdrtila. Tyto nože se s oblibou používají v oblasti Kansai (Ósaka).
Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce.
Parametry nože:
Celková délka: | 383 mm |
Délka ostří: | 240 mm |
Délka rukojeti: | 143 mm |
Hmotnost: | 441 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Honsho Kanemasa G-Series |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.44 kg |
EAN: | 4956856142608 |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
délka ostří: | 201-250 mm |
série: | Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series |
typ nože: | Sushikiri |
typ rukojeti (střenky): | D rukojeť |
výroba: | Japonsko |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.