Nůž Mukimono 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Extrémně ostrý japonský nůž Mukimono ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, a rukojetí ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie a bolsterem z bůvolího rohu. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 180 mm.
Japonský nůž šéfkuchaře Mukimono z japonské série Kanetsune G-Series
Extrémně ostrý japonský nůž Mukimono ze série Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Mukimono je styl krájení zeleniny nebo ovoce a má připomínat chuť čtyř ročních období. Nože tvaru Mukimono mají tvar čepele podobnou jako Usuba, ale jsou mnohem tenčí a mají menší rozměry. Stejně jako je to u Kiritsuke, mají i nože stylu Mukimono „zastřiženou špičku“, podobnou tanto čepeli, která je hlavně určena k provádění výše zmíněných dekorativních řezů, ale je také užitečná pro další práce, které vyžadují přesné krájení, vyřezávání nebo zdobení měkkých příloh z ovoce ,zeleniny nebo hub.
Nože Mukimono jsou někdy označovány za své delší a silnější příbuzné, Kiritsuke. Čepel Mukimono je mnohem rovnější než Kiritsuke, která se bude mírně stáčet blíže ke špičce, aby se usnadnil přirozenější krájecí pohyb, zatímco přímá čepel Mukimono má přesně krájet zeleninu jedním plynulým pohybem.
Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce.
Parametry nože:
Celková délka: | 315 mm |
Délka ostří: | 180 mm |
Délka rukojeti: | 130 mm |
Hmotnost: | 140 g |
#ShowMore#
Upozornění: Ocel Shiro 2 není nerezová. Po použití nůž vždy opláchněte, důkladně osušte a podle potřeby potřete ochranným olejem. Vyhněte se delšímu kontaktu s vodou a kyselými surovinami. Koroze může vzniknout pouze na řezném jádru, ne na celé čepeli. Přečtěte si informace o oceli.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Honsho Kanemasa G-Series |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.14 kg |
EAN: | 4956856142615 |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
délka ostří: | 151-200 mm |
série: | Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series |
typ nože: | Mukimono |
typ rukojeti (střenky): | D rukojeť |
výroba: | Japonsko |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.