Japonský řeznický nůž Honesuki-Maru 140mm Kanetsune Meat Procesing Series
Japonský profesionální řeznický nůž Honesuki-Maru ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se třemi nýty. Délka ostří 140 mm.
Japonský řeznický nůž Honesuki-Maru ze série Meat Processing Knife
Série nožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce, to je Meat Processing Knife Series. Tento nůž je z japonské oceli SKD-12 a byl vyroben v japonském městě nožů Seki City pro potravinářský průmysl. Jedná se o velmi praktický a skvěle tvarovaný nůž vyrobený z kvalitních materiálů. Ocel použitá v těchto nožích je kalena na tvrdost 60-61 HRC a má vynikající houževnatost a životnost ostří. Tvar Honesuki-Maru, to je tzv. podivín mezi noži. Stačí se podívat a hned poznáte, že je prostě odlišný. Jeho profil je zvláštní, připomíná prohnutý luk. Ostří začíná plynulým přechodem se střenkou v jednotné geometrii. Je navržen tak, aby jej bylo možné držet „shora“ což je způsob držení nože při zpracování visícího masa – zpracování ve visu. V nouzi ho lze také uchopit jako běžný vykosťovací nůž a použít pro méně specifické práce.
Mnoho profesionálních řezníků a kuchařů dává přednost noži jako je tento kvůli jeho univerzálnosti. Je to také velmi svižný nůž. Jeho jednoduchý aerodynamický design, ho dělá příjemným a lehkým, ale pozor, je velmi snadné se s tímto divochem pořezat, pokud se vám smekne ruka.
Parametry nože:
Celková délka: | 335 mm |
Délka ostří: | 140 mm |
Délka rukojeti: | 115 mm |
Hmotnost: | 130 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Meat Processing Knife series |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.13 kg |
EAN: | 4956856723357 |
čepel typ oceli: | monokompozitní |
délka ostří: | 101-150 mm |
série: | Kanetsune Meat Procesing Series |
typ nože: | Paring / Petty |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
výroba: | Japonsko |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.