Při objednávce nad 6.000,- Kč obdržíte dárek zdarma.

Japonský nůž Yanagiba/Sashimi 270 mm Kanetsune KC-400 Series

Japonský ostrý nůž Yanagiba ze série Kanetsune KC-400 Series s jádrem z oceli White steel #2 core, HRC 60-61, vložené mezi 11 vrstev damaškové oceli. Rukojeť ve tvaru písmene "D" je vyrobena z červeného santalového dřeva, bolster z černého dřeva Plywood. Délka ostří 270 mm.

Gravírování ?
Dostupnost ✅ Skladem
Kód: KNTN-KC-401
8.549 Kč
Japonský nůž Yanagiba/Sashimi 270 mm Kanetsune KC-400 Series
Při objednávce nad 6.000,- Kč obdržíte dárek zdarma.

Japonský nůž šéfkuchaře Yanagiba ze série Kanetsune KC-400

Extrémně ostrý nůž Yanagiba ze série Kanetsune White Steel KC-400 series je vyroben z oceli White steel #2 core, 11 layers damascus. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damaškové oceli jedinečným a nenapodobitelným.

Řada KC-400 11-layers Damascus Blade

Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli White Steel #2. Tato ocel díky tomu, že je legovaná chromem a wolframem, má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 60-61 HRC. Nádherná damašková čepel je složená z 11 vrstev a mimořádně ostrého řezného jádra. Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

Parametry nože:

Celková délka: 415 mm
Délka ostří: 270 mm
Délka rukojeti: 140 mm
Hmotnost: 160 g

#ShowMore#

Upozornění: Ocel Shiro 2 není nerezová. Po použití nůž vždy opláchněte, důkladně osušte a podle potřeby potřete ochranným olejem. Vyhněte se delšímu kontaktu s vodou a kyselými surovinami. Koroze může vzniknout pouze na řezném jádru, ne na celé čepeli. Přečtěte si informace o oceli.

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: KC-400 11-layers damascus
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.16 kg
EAN: 4956856724019
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 251-300 mm
série: Kanetsune KC-400 Series
typ nože: Yanagiba / Sashimi
typ rukojeti (střenky): oktagonal - osmihranná
výroba: Japonsko

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Je vám již 18 let?

 

Tento e‑shop obsahuje sortiment určený pouze pro dospělé.