Japonský nůž Usubagata 165mm Kanetsune Tsuchime VG-1 series Mirror polish
Japonský kuchařský nůž Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel HRC 59-60, vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime "Mirror" polish. Klasická západní rukojeť z černého Plywood se třemi nýty, nerezový bolster. Délka ostří 165 mm.
Japonský nůž šéfkuchaře Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune Tsuchime VG-1
Velmi ostrý japonský nůž Nakiri/Usubagata ze série Kanetsune Tsuchime VG-1 series s jádrem z VG-1 Stainless steel vloženým mezi nerezovou ocel SUS410, povrchová úprava Tsuchime "Mirror" polish. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. Snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Vysoká čepel a klasická rukojeť z Plywood poskytne ideální kontrolu při řezání a krájení. Japonská preciznost a nové technologie činí tento nůž z nerezové oceli VG-1 Stainless steel core/SUS410 Stainless steel jedinečným a ideálním jak pro domácí, tak profesionální použití.
Parametry nože:
Celková délka: | 290 mm |
Délka ostří: | 165 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 175 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Tsuchime VG-1 series |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.175 kg |
EAN: | 4956856729465 |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
délka ostří: | 151-200 mm |
série: | Kanetsune Tsuchime VG-1 series |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
výroba: | Japonsko |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.