Při objednávce nad 6.000,- Kč obdržíte dárek zdarma.

Japonský damaškový nůž KIYA 49 layers Kamagata 170 mm

Značka: Kiya

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Kamagata KIYA 49 layers. Čepel je vyrobena z oceli Super-Gold. Délka čepele 170 mm, rukojeť ze dřeva Cocobolo.

Gravírování ?
Dostupnost ✅ Skladem
Kód: 3-29
13.109 Kč
Japonský damaškový nůž KIYA 49 layers Kamagata 170 mm
Značka: Kiya
Při objednávce nad 6.000,- Kč obdržíte dárek zdarma.

Damaškový japonský nůž na zeleninu Kamagata KIYA 49 layers

Tento exkluzivní nůž na zeleninu je vyroben z 49vrstvé damaškové oceli s jedinečným mramorovým vzorem, který je výsledkem mistrovského ručního kování. Jádro čepeli tvoří špičková Super-Gold prášková ocel, která zajišťuje chirurgickou ostrost, mimořádnou odolnost a dlouhotrvající řezné vlastnosti.

Rukojeť ze dřeva Cocobolo, jednoho z nejkrásnějších tvrdých dřev světa, pochází z Jižní Ameriky a dodává noži luxusní vzhled a dokonalou ergonomii.

KIYA nože se pyšní více než 220letou tradicí výroby v Japonsku, což z nich činí legendu mezi kuchyňskými nástroji. Dokonalý společník pro profesionální kuchaře i nadšené gurmány.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry nože Kamagata:

Celková délka: 295 mm
Délka ostří: 170 mm
Délka rukojeti: 105 mm
Hmotnost: 169 g

Potřebujete poradit?

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

Doporučení a údržba


  • •Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • •Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • •Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.

  • •Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • •Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • •Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Upozornění

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Ostření kuchyňského nože

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

dellinger brouseni a pece o nuz

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: nože SANTOKU / BUNKA
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.166 kg
EAN: 8594195880209
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 151-200 mm
série: KIYA 49 layers
typ nože: Santoku
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
výroba: Japonsko

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Je vám již 18 let?

 

Tento e‑shop obsahuje sortiment určený pouze pro dospělé.