Nůž WA-Kengata Gyuto 190mm, Sakai Takayuki VG-10 Kurokage
Japonský nůž šéfkuchaře WA-Kengata Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť ze dřeva Wengewood, bolster z bůvolího rohu. Délka čepele 190 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Gyuto 190 mm
Nerezová ocel s kladívkovým vzorem Tsuchime s jádrem z oceli VG10. Nože ze série Sakai Takayuki Kurokage VG-10 s nepřilnavým povrchem KUROKAGE jsou potaženy fluorovou pryskyřicí. Tato vynikající technologie zabraňuje přilnutí krájených surovin na čepel a zároveň je dosaženo extrémní hladkosti povrchu nože. KUROKAGE je překvapivě vývojově pokročilejší technologie, než provedení třeba na známých nožích MAC Non-Stick Coating. Je to proto, protože kladívkovaná, konkávně vypouklá textura na čepeli podporuje nepřilnavou funkci a protože jádro čepele je z prvotřídní nerezové oceli VG10 s tvrdostí 60-61 HRC, která zajišťuje vynikající udržení ostří lépe, než běžná chrommolybdenová nerezová ocel nožů MAC. Bolster je vyroben z rohu vodního buvola.
Japonský nůž WA-Kengata Gyuto/Chef 190 mm že hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Gyuto je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Kengata Gyuto z damaškové oceli s jádrem z VG-10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.
#ShowMore#
Parametry nože WA-Kengata Gyuto:
Celková délka: | 345 mm |
Délka ostří: | 190 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 150 g |
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kurokage VG-10 |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.15 kg |
EAN: | 4582226417900 |
čepel typ oceli: | monokompozitní |
délka ostří: | 151-200 mm |
série: | Sakai Takayuki VG-10 Kurokage |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
typ rukojeti (střenky): | oktagonal - osmihranná |
výroba: | Japonsko |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.