Japonský nůž Sashimi/Yanagiba 210 mm Sekiryu Japan
Kuchařský japonský nůž Sashimi/Yanagiba ze série Sekiryu Stainles Steel s čepelí z nerezové oceli 420 J2 a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva topolu. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. Délka čepele 210 mm.
Nůž Sashimi/Yanagiba od Sekiryu Japan
Ostrý japonský nůž Sashimi/Yanagiba z kvalitní nerezové oceli 420 J2 HRC 53(+/-) byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě. Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.
Ergonomická rukojeť ve tvaru písmene D je vyrobena ze dřeva topolu. Vždy je navržena pro vynikající ruční ovládání.
Parametry nože:
Celková délka: | 325 mm |
Délka ostří: | 210 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 79 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sekiryu Stainles Steel 420 J2 |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.079 kg |
EAN: | 4541319113037 |
čepel typ oceli: | monokompozitní |
délka ostří: | 201-250 mm |
typ nože: | Yanagiba / Sashimi |
typ rukojeti (střenky): | D rukojeť |
výroba: | Japonsko |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.