Japonský nůž Gyuto/Chef 180 mm Sekyriu Japan
Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef Sekiryu Japan z kvalitní nerezové oceli 420 J2 HRC 53+/-. Všestranný nůž pro krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny. Ergonomicky tvarovaná rukojeť ve tvaru písmene "D" je vyrobena ze dřeva topolu. Délka ostří 180 mm.
Japonský všestranný nůž Gyuto/Chef od japonské firmy Sekiryu
Ostrý japonský nůž Gyuto/Chef z kvalitní nerezové oceli 420 J2 HRC 53(+/-) byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Gyuto je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.
Ergonomická rukojeť ve tvaru písmene D je vyrobena ze dřeva topolu. Vždy je navržena pro vynikající ruční ovládání.
Parametry nože:
Celková délka: | 305 mm |
Délka ostří: | 180 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 90 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sekiryu Stainles Steel 420 J2 |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.09 kg |
EAN: | 4541319115055 |
čepel typ oceli: | monokompozitní |
délka ostří: | 151-200 mm |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
typ rukojeti (střenky): | D rukojeť |
výroba: | Japonsko |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.