Kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo 210 mm Dellinger Volcano
Kuchařský nůž na pečivo Kiritsuke ze série Dellinger Volcano s čepelí s jádrem z práškové oceli 14Cr14MoVNb HRC 62-64, které je vloženo mezi 72 vrstev damaškové oceli. Nůž je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Ergonomická rukojeť je vyrobena z materiálu G10 červeno-černé barvy damaškového vzoru s ozdobným nýtem. Délka ostří 210 mm.
Nůž na pečivo Kiritsuke ze série Dellinger Volcano
Nůž s vroubkovaným ostřím se nejlépe hodí na potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Dokáže skvěle rozříznout i velký meloun nebo ananas.
Parametry nože:
Celková délka: | 345 mm |
Délka ostří: | 210 mm |
Délka rukojeti: | 110 mm |
Hmotnost: | 260 g |
Čepel nožů ze série Dellinger Volcano je tvořena jádrem z práškové oceli 14Cr14MoVNb o tvrdosti HRC 62-64, které je vloženo mezi 72 vrstev damaškové oceli. Díky tomu je čepel mimořádně odolná a houževnatá. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s překrásným damaškovým vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor nožů ze série Dellinger Volcano je jedinečný a neopakovatelný.
#ShowMore#
Rukojeť je vyrobena z červené a černé G10 damaškového vzoru. Je zdobená středovým mozaikovým nýtem. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří a rukojeti. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar rukojeti je vhodný pro asijský úchop nože. G10 je voděodolná a zcela bez zápachu, nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Nezačne v průběhu času korodovat, oxidovat, zůstane stejně tvrdá a pevná.
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Doporučení a údržba
|
|
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.26 kg |
EAN: | 8595705405394 |
čepel typ oceli: | damašková |
délka ostří: | 201-250 mm |
série: | Dellinger Volcano |
typ nože: | Bread - pečivový |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
výroba: | Čína |
materiál čepele: | japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10 |
materiál rukojeti: | G-10 |
délka ostří: | extra velké nad 200 mm |
typ nože: | na pečivo (Bread) |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.